Opalia tannklinikk i Tromsø (tidligere Nova Dental Tromsø) er sentralt plassert tannklinikk med moderne tannbehandling og tannimplantat.

Har du behov for tannlege? Dette kan vi gjøre for deg:

Passe på tennene dine – tannpleierne våre – Lotte og Mone – renser og pleier tenner og tannkjøtt. Forebygging er best – OG BILLIGST!

Reparere tenner – Har skaden allerede skjedd, og tenner må repareres? Nova Dental tilbyr kroner og fyllinger til fornuftige priser med rask behandling. Tannlege Marie og Emilie undersøker og behandler med forsiktighet og omsorg.

Erstatte (snart) manglende tenner

Noen ganger må tenner erstattes. Erstatninger kan være med

  1. Tannproteser (uttakbare løsninger = billigst)
  2. Broløsninger (faste tenner) – når dine egne tenner kan bære en fast bro. En god og mye brukt behandling som kan løse flere problemer på en gang, som ikke involverer kirurgiske inngrep.
  3. Tannimplantat – nye tenner som kjennes og føles som egne tenner. Nova Dental er så heldige å ha flink kjevekirurg og tannleger med mye erfaring innen større behandlinger.

Alt starter med første konsultasjon: På første time gjør vi en undersøkelse av munn og tenner og tar røntgen. Så setter vi opp en plan for deg med pris på hva det koster. Av dette bør man alltid prioritere det viktigste først: stoppe smerte og hindre problemer i å utvikle seg. Neste er å gjenopprette tyggefunksjon og få tilbake smilet.

Med moderne utstyr og teknologi får du en tannbehandling du kan være stolt av. Våre erfarne og dyktige tannleger og tannpleiere gir personlig oppfølging og veiledning til hver enkelt pasient, slik at du kan få det smilet du alltid har ønsket deg.

HELFO-refusjon / trygderefusjon

Våre behandlere har direkteoppgjør med HELFO. Det betyr at pasienter med rettigheter i en av de 15 innslagspunktene, kun betaler egenandel for behandling. Din behandler vil avdekke om du har rett på refusjon for behandling du må gjennomføre. Noen ganger må pasienten også innhente tidligere journaler. Alt starter med en konsultasjon.

Bestille konsultasjon eller spørre oss om noe?

Ring oss på 77 21 10 20  mellom kl 9 og 15.

Eller skriv til oss her, så kontakter vi deg om dine spørsmål.

Opalia tannklinikk Tromsø

Opalia tannklinikk Tromsø AS (tidligere Nova-Dental Tromsø) Org.nr: 914154081.

Adresse: Skippergata, 7a, 9008 Tromsø

Trykk her for å se kart i Google og veibeskrivelse fra din posisjon.

Har du spørsmål om tannbehandling? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.