Pris på tannbehandling Tiller | Trondheim | Opalia tannklinikk

Ny pasient - første konsultasjon inkl. 2D-røntgen

Første konsultasjon for deg som ikke har vært hos oss før. Tannlege sjekker alle tenner, snakker med deg om dine ønsker og forventning, og lager en behandlignsplan med pris. Det er også inkludert vanlige 2D røntgenbilder som er nødvendige å ta på timeavtalen.

Fylling / tetting av hull med kompositt

Vanligste reparasjonsmetode ved mindre tannskader er hvite fyllinger. Også kan det brukes ved estetisk tannbehandling, som bytte ut amalgam eller reparere fortenner. Pris for komposittfylling inkluderer hygienetillegg, men ikke eventuell bedøvelse eller kontrollrøntgen.

Tannkrone / porselenskrone, tannbro / porselensbro

Flere typer tannbroer/porselensbroer (metallkjerne, metallfri, ren porselen, andre typer osv), norsk tanntekniker, utenlands tannteknikker, haster det å få på plass broen eller kan du vente i et par uker? Alt dette gjør at det er mange forskjellige alternativ og pris deretter. Priser opplistet inkluderer tannteknikerkostnad.

Tannkroner laget av norsk tanntekniker

Tannprotese / gebiss

Vi tilbyr helprotese og delprotese. Protesen tilpasses din situasjon i munnen. Pris vil være avhengig av hvilken type protese det er, hvor mange tenner den skal erstatte, om det er noe tillegg som er nødvendig/ønskes osv. Vi kan også bruke forskjellige tannteknikerer, som har forskjellige priser og tid for fullføring. Må én eller flere tenner trekkes pga. tannkjøttsykdom, kan du også ha krav på refusjon på deler av beløpet.

Perio-behandling

Periodontitt kan forebygges eller stanses, men man blir aldri kvitt sykdommen. Siden sykdommen skyldes bakterier rundt tennene foregår perio-behandling ved å fjerne belegg og bakterier som finnes i lommen mellom tannkjøtt og tann, hvor pasienten ikke kommer til selv. Behandlingen dekkes delvis av refusjon.

Rotbehandling / rotfylling / endo-behandling

Priser på rotfylling er inkludert bedøvelse, oppdekking med kofferdam og 2D-røntgen. Toppfylling eller krone tilkommer i prisen avhengig av valg. Hvis det er behov for (ekstra) midlertidig rotbehandling pga. betennelse eller annen årsak, vil det tilkomme ekstra kostnad.

Alle priser oppgitt på denne siden og ellers på nettsiden er listepris. Det betyr at alle må ha undersøkelse for individuelt tilpasset behandlingsplan med pris, og vurdering om det er trygderefusjon på behandling.
Har du spørsmål om tannbehandling? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.