Trosset tannlegeskrekk: Fikk faste tenner

Åge kjente på tannlegeskrekken, akkurat som du kanskje gjør. Han nølte i årevis, men til slutt bestemte han seg for å ta det avgjørende skrittet for å få sine tenner fikset.

Åge hadde lenge vurdert å reparere de problematiske tennene, men han visste at det var på tide for en større endring. Han har fem barn som oppmuntret ham til å få inn tenner og han bestemte seg endelig for å gjøre noe med det.

Før og etter-bilde av Åge (med midlertidig implantatbro)
Før og etter-bilde av Åge (med midlertidig implantatbro)

Operasjonen og narkose

På operasjonsdagen følte Åge både spenning og frykt på venterommet. Hans tannlegeskrekk hadde gjort at han skulle legges i narkose under implantatoperasjonen.

Han valgte å fjerne alle problemene på en gang – under narkose – for å få et varig resultat. Uten narkose ville det blitt vanskelig for Åge og gjøre det kirurgiske inngrepet.

Resultatet: Faste tenner raskt

Etter operasjonen var det på tide for Åge å få sine nye midlertidige tenner. Protokoll med All on 4 kan gi faste tenner raskt.

Noen kan få allerede samme dag, mens andre må kanskje vente noen dager.

Åge opplevde øyeblikkelig en positiv forandring og var glad for å se sitt nye smil. Han kunne endelig gjenoppdage gleden ved å ha tenner som fungerte som de skulle.

Åge ser i speilet etter å ha fått nye tenner
Åge ser i speilet etter å ha fått nye tenner

Tilbake til normal livsstil

Etter 2 uker var Åge tilbake hos tannlegen for å fjerne stingene etter operasjonen. Tannlegen bekreftet at alt så bra ut, og Åge var fornøyd med resultatet.

Han kunne nyte maten igjen uten problemer og var lettet over at smertene etter operasjonen hadde vært minimale.

Myk mat-diett og minimal smerte

Etter den første operasjonen, må Åge følge en myk mat-diett i noen måneder for å gi implantatene tid til å integrere seg med kjevebenet.

Han fant det overraskende enkelt å tilpasse seg denne dietten, og smerten var minimal. Resultatet var bra, og Åge kunne endelig smilte med selvtillit igjen.

Ditt neste skritt mot et nytt smil

Vi håper Åges historie har gitt deg litt trygghet og motivasjon til å overvinne din tannlegeskrekk og få de tennene du fortjener.

Vårt team er her for å veilede deg gjennom prosessen på en omsorgsfull og skånsom måte. Ta kontakt med oss i dag for å ta det første skrittet mot et nytt smil.

Åge og tannlege Adrian
Åge og tannlege Adrian
Har du spørsmål om tannbehandling? Eller ønsker å bestille time? Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.